Forum Gimnazjum nr 11 w Bielsku Białej Strona Główna  
 FAQ  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Grupy •  Galerie   •  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj
 Kuchnia Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
ririk.pl
Moderator-weteran



Dołączył: 17 Kwi 2006
Posty: 277 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Pią 9:54, 21 Lip 2006 Powrót do góry

z pieszywa to lubie chleb ciemny słonecznikowy, z roznymi ziarenkami Very Happy, razowy, jasne pieczywo tez jest dobre np. bagietki najlepsze sa farancuskie Wink


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Szkrab
padawan
padawan



Dołączył: 03 Kwi 2006
Posty: 1194 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: skątowni

PostWysłany: Pią 9:56, 21 Lip 2006 Powrót do góry

Ciasto francuskie jest mniam Very HappyVery HappyVery Happy Najlepsze jak pierczywo jest jeszcze cieple, prosto z piekarni ;]


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Juwi
prawa ręka mafii
prawa ręka mafii



Dołączył: 12 Maj 2006
Posty: 326 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Pią 10:01, 21 Lip 2006 Powrót do góry

taki cieply chlebek to mozna zjesc bez dodatkow albo z samym maslem...mniam Very Happy


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
ririk.pl
Moderator-weteran



Dołączył: 17 Kwi 2006
Posty: 277 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Pią 10:14, 21 Lip 2006 Powrót do góry

ciastka serowe!!! pycha
to jest ciasto francuskie z serem zółtym i moze, ale nie musi kielbaska jak kto woli to wszystko jest w srodku na gorze smarujemy zoltkiem i zapiekamy w piekarniku (pychota) polecam !!!


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
DoDi:D
adept arcymistrza
adept arcymistrza



Dołączył: 27 Mar 2006
Posty: 837 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: to się wzięło?

PostWysłany: Pią 19:05, 21 Lip 2006 Powrót do góry

ja polecam wszelkiego rodzaju salatki mozna sie najesc lub moga byc przekaska:)


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Yavanna
uczeń mistrza
uczeń mistrza



Dołączył: 12 Kwi 2006
Posty: 185 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Sob 1:57, 22 Lip 2006 Powrót do góry

ja ostatnio zasmakopwałam w różnego rodzaju herbatkach owocowych... Taka zwykła mi się znudziła Very Happy


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
DoDi:D
adept arcymistrza
adept arcymistrza



Dołączył: 27 Mar 2006
Posty: 837 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: to się wzięło?

PostWysłany: Sob 10:53, 22 Lip 2006 Powrót do góry

mozna poprobowac nie tylko owocowych sa przerozne herbaty a w internecie mozemy sie dowiedziec co mozna do nich dodac zeby wzmocnic smak


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Szkrab
padawan
padawan



Dołączył: 03 Kwi 2006
Posty: 1194 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: skątowni

PostWysłany: Sob 11:40, 22 Lip 2006 Powrót do góry

Jak bylam mala to moja babcia sama robila konfitury. Czasami dodawala je do herbaty. Nie pamietam jak to smakowalo, ale chyba bylo dobre. Tak samo mozna dodawac do herbaty syropy (malinowy?). Rum tez sie do herbaty daje?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
DoDi:D
adept arcymistrza
adept arcymistrza



Dołączył: 27 Mar 2006
Posty: 837 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: to się wzięło?

PostWysłany: Sob 12:50, 22 Lip 2006 Powrót do góry

mozna takze papryke chili, orzechy, czekolade biala i zwykla, wanilie, orzeczy wloskie, toffi co kto lubi


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Szkrab
padawan
padawan



Dołączył: 03 Kwi 2006
Posty: 1194 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: skątowni

PostWysłany: Sob 13:29, 22 Lip 2006 Powrót do góry

Ale jak sie da do herbaty czekolade, to sie robi taka plywajaca, miekka kupa w szklance.. ja to tak odbieram Very Happy


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
DoDi:D
adept arcymistrza
adept arcymistrza



Dołączył: 27 Mar 2006
Posty: 837 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: to się wzięło?

PostWysłany: Sob 22:12, 22 Lip 2006 Powrót do góry

jak sie da w dobrej ilosci to nie poprostu nadaje aromatu i troche smaku:)


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Prima
wyjadacz
wyjadacz



Dołączył: 18 Kwi 2006
Posty: 267 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Pią 14:56, 06 Paź 2006 Powrót do góry

lubie gotować i potrafie. na poważnie to mówie. Moja specjalność KWAŚNICA. KWAŚNICA rządzi yeah


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Nieletnia Wiewiórka
maniak postowy
maniak postowy



Dołączył: 07 Wrz 2006
Posty: 584 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 1/3
Skąd: z lasu

PostWysłany: Pią 15:03, 06 Paź 2006 Powrót do góry

Oj, z gotowaniem to u mnie nie najlepiej...Rolling Eyes
Moje zdolności kulinarne się kończą na tym że robie sobie kanapki do szkoły... Laughing


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Yavanna
uczeń mistrza
uczeń mistrza



Dołączył: 12 Kwi 2006
Posty: 185 Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3

PostWysłany: Pią 20:15, 06 Paź 2006 Powrót do góry

moje zawędrowały szczebelek wyżej - kończą się na jajecznicy i makaronie z jabłkami xD


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
DoDi:D
adept arcymistrza
adept arcymistrza



Dołączył: 27 Mar 2006
Posty: 837 Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: to się wzięło?

PostWysłany: Pią 20:49, 06 Paź 2006 Powrót do góry

ja umiem zrobic ryz i salatki kiedys niebylo obiadu i zrobilamryz z sosem tylko sos cos nie wyszedl mial byc beszamel wszystko bylo ok dopuki kolezanka nie stwierdzila ze powinnysmy dodac przecier pomidorowy wyszla czerwona plumpa:)


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001/3 phpBB Group :: FI Theme :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)